Årets kalendarium klart!

Under året kommer vi ha ett digert programutbud inom skilda områden – alltifrån trädgårdar till vägstenar. Flera av föreläsningarna kommer att samordnas med projekt M2012. Upplägget på föreläsningskvällarna är att vi bjuder in en person som berättar om sitt ämne. Därefter så samlas vi upp i mindre grupper för att diskutera hur vi kan använda detta i Gräfsnäs med omgivningar.

Ladda ner årets kalendarium här: Kalendrarium 2011.

Informationsfoldern om projekten Greve Gomer och M2012 finns även i tryckt form. Vill ni hjälpa till att dela ut denna så skicka ett mail med antal och till vilken adress så skickar vi ut. Skicka till info@grevegomer.se

This entry was posted in Kommande. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>