Dykningar flyttade.

Ännu en spännande dag är till ända som vi tillbringade på en flotte ute på sjön Anten. Med hjälp av sonar har vi identifierat sex-sju intressanta objekt som nu kommer att undersökas närmare av dykare från Bohusläns museum.

Tanken var att göra detta i morgon onsdag men detta blir flyttat till torsdag. Troligen. Sjuka barn är inget som går att planera för. Blir det som vi tänkt oss så är det alltså torsdag den 8 september kl 10-16 som gäller. Dykningarna går att följa på plats i Gräfsnäs.

Mer information följer!

Erik Samuelsson

This entry was posted in Genomfört, Kommande. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>