Greve Gomer vaknar ur vinterdvalan

Vinter och kyla innebär lågsäsong för projektet. Mycket har skett i det fördolda, planering inför sommarens eventuella utgrävningar, dokumentation, spännande budgetuppföljningar och annat trevligt. Det känns väl som ett litet bakslag när snön nästan hänger i luften och temperaturen är nära noll och vi går in i påskhelgen.
Nästa vecka går vi igång med vår programverksamhet igen mer olika föredrag och träffar i slottsruinen. Vi försöker hålla igång ett schema där vi träffas kl 18 varje ojämn torsdag. Dessutom planerar vi ett antal utfärder med olika teman under våren och sommaren. Dessa genomförs både på helger och veckodagar för att alla ska ha möjlighet att kunna delta.
Först ut är ett föredrag om Åskloster den 12 april. Därefter Lödöse museum den 26 april då vi ska får en redogörelse från sommarens resultat från utgrävningarna på Loholmen.

This entry was posted in Nyhetsbrev. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>