Avslutning i morgon tisdag!

Känns som frågorna blir fler än svaren men det är fantastiskt att se lämningarna av den en gång stolta borgen Loholmen komma i dagen. I morgon är det slut och allt läggs igen. Snart är allt sig likt igen.

Så passa på om du inte varit ute på ön. Båtar går för allmänheten mellan kl 11-15. Men ett tips är att åka ut redan vid kl 9 när transporterna ut går. Kl 12 fylls schakten nämligen igen. Arkeologer och ansvariga finns på plats till ca kl 16.

This entry was posted in Kommande. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>