Samarbete med Långareds skola

I morgon tisdag kommer hela skolan att ha friluftsdag där målet är att vandra till Holmängen (alltså fastlandssidan sett från Loholmen). Där kommer eleverna att få information om Loholmen och projekt Greve Gomer. Målsättningen är ett samarbete med skolan som kommer att löpa under året där Loholmen kommer att användas som utgångspunkt i undervisningen för olika ämnen. Förhoppningsvis kommer resultatet att bli olika utställningar och annat spännande framöver!

This entry was posted in Kommande. Bookmark the permalink.

2 Responses to Samarbete med Långareds skola

 1. Sandra says:

  Kul att se att en sida för Greve Gomer är uppe!

  Hoppas det finns utrymme för samarbete även med http://www.grafsnas.com, som den senaste tiden vuxit till fyra medarbetare (två fotografer, en webbredaktör och så jag då). ;-)

  /Sandra

  • admin says:

   Absolut ska vi hitta former för samarbete. Det är ju genom att vi alla jobbar åt samma håll som det blir nått. Låter inspirerande med en webbgrupp som arbetar med sidan tillsammans. Absolut nått att ta efter – nån som vill hjälpa till?

   Tack för uppmuntrande kommentar!
   Erik

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>